Yhteistyö

Kaipaako tilaisuutesi energistä esiintyjäporukkaa tai haluatko tukea lasten ja nuorten harrastustoimintaa sponsoroinnin tai yhteistyökumppanuuden muodossa?

 

BDC esiintyy mielellään erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Esiintyminen on keskeinen osa cheerleadingia ja takaamme energisen ja näyttävän shown, josta ei vauhdikkuutta puutu. Mielellämme tulemme järjestämään myös lajikokeiluja erilaisiin tapahtumiin ja kouluille.

Esiintymiset räätälöidään aina tilanne ja toiveet huomioiden. Cheerleading esiintyminen edellyttää kuitenkin vähintään 4-5m korkeaa tilaa ja mahdollisimman tasaista ja tilavaa alustaa. Tanssiesitys onnistuu matalemmassakin tilassa

Mikäli esiintymiset, talkoot, polttariohjelma tai muunlainen yhteistyö kiinnostaa, olethan yhteydessä seuramme puheenjohtajaan sähköpostitse tiiam.bdc@gmail.com tai seurakoordinaattoriin info.bdcheer@gmail.com tai puhelimitse 050 5439427.

 

Sponsoriksi tai yhteistyökumppaniksi?

Tule mukaan tukemaan lasten ja nuorten liikuntaa kasvavan lajin parissa! Cheerleading on vauhdikas ja näyttävä kilpaurheilulaji, jonka harrastajamäärät ovat jatkuvassa kasvussa niin BDC:ssä kuin koko Suomessa. Keskustelemme mielellämme vaihtoehtoisista mahdollisuuksista toteuttaa sitä. Yhteistyökumppaneillemme voimme tarjota mm. näkyvyyttä seuramme verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa sekä jäsenkirjeissämme.

Mikäli sponsorointi tai yhteistyökumppanuus kiinnostaa, olethan yhteydessä seuramme yhteistyökumppani-vastaavaan satug.bdc@gmail.com