BDC

Black Diamond Cheerleaders ry (BDC) on vuoden 2013 lopussa perustettu kouvolalainen kilpacheerleadingseura. Jäseniä seurassamme on vuonna 2024 noin 360, aina viisi -vuotiaista ylöspäin. Joukkueita seurassa on 16.

Seuramme on Suomen Cheerleadingliiton (SCL) jäsen, mikä mahdollistaa seuramme jäsenille kilpailemisen SCL:n järjestämissä kilpailuissa, sekä osallistumisen liiton järjestämiin tapahtumiin, leireille ja koulutuksiin. Lisätietoa SCL:stä www.scl.fi 

Tavoitteenamme on nostaa alueemme kilpacheerlading uudelle tasolle, sekä antaa mahdollisuus yhä useammalle lapselle, nuorelle ja aikuiselle tutustua lajiin. Seurassamme onkin mahdollista harrastaa sukupuoleen katsomatta. Joukkueita BDC:stä löytyy sekä cheerleadingin että cheertanssin puolelta ja uutena joukkueena syyskaudella 2020 perustettu soveltavan liikunnan ryhmä. Haluamme parantaa lajin tunnettavuutta ja välittää cheerladingin mukanaan tuomaa iloa ja onnistumisen elämyksiä mahdollisimman monelle!

Vaikka keskitymmekin ensisijaisesti kilpailemiseen, seurastamme löytyy kuitenkin myös alkeis- ja harrastejoukkueita joilla treenikertoja on vähemmän ja uusia asioita opetellaan rauhallisempaan tahtiin. Lisäksi teemme esiintymisiä ja talkootöitä mahdollisuuksien mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää info.bdcheer@gmail.com !

 

 

 

 

SCL
Suomen Cheerleadingliitto