BDC

Mikä?

Black Diamond Cheerleaders ry (BDC) on vuoden 2013 lopussa perustettu kouvolalainen kilpacheerleadingseura. Jäseniä seurassamme on syyskaudella 2018 reilu 400, aina kuusi -vuotiaista ylöspäin. Joukkueita seurassa on 16.

 

Seuramme on Suomen Cheerleadingliiton (SCL) jäsen, mikä mahdollistaa seuramme jäsenille kilpailemisen SCL:n järjestämissä kilpailuissa, sekä osallistumisen liiton järjestämiin tapahtumiin, leireille ja koulutuksiin. Lisätietoa SCL:stä www.scl.fi

 

Ainoana kilpailevana Kymenlaaksolaisena cheerleadingseurana tavoitteenamme on nostaa alueemme kilpacheerlading uudelle tasolle, sekä antaa mahdollisuus yhä useammalle lapselle ja nuorelle tutustua lajiin. Haluamme parantaa lajin tunnettavuutta ja välittää cheerladingin mukanaan tuomaa iloa ja onnistumisen elämyksiä mahdollisimman monelle!

 

Vaikka keskitymmekin ensisijaisesti kilpailemiseen, seurastamme löytyy kuitenkin myös joukkueita joilla treenikertoja on vähemmän ja uusia asioita opetellaan rauhallisempaan tahtiin. Lisäksi teemme esiintymisiä ja talkootöitä mahdollisuuksien mukaan.

 

 

 

 

SCL
Suomen Cheerleadingliitto