Seuran säännöt

1. Ilmoittautuminen

Yhdistyksen jäseneksi ilmoittaudutaan nettisivujen kautta www.bdc.fi. Kerran vuodessa kesällä on kilpajoukkueiden joukkuejaot ja tarvittaessa vuoden vaihteessa kilpajoukkueet pitävät täydennystreenit. Harrastejoukkueisiin ilmoittautuessa seuran jäsenillä on etuoikeus ilmoittautua mukaan ensin. Tämän jälkeen paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova koko kaudelle. Jos jäsen kuitenkin päättää keskeyttää jäsenyyden kesken kauden, tulee ilmoitus tehdä osoitteeseen info.bdcheer@gmail.com, sekä oman joukkueen valmentajalle. Maksuja ei tässä tapauksessa palauteta ja maksamattomat laskut veloitetaan jäseneltä.

 

Ilmoittautumalla jäseneksi sitoudun seuraaviin ehtoihin:

- Olen tietoinen, että Black Diamond Cheerleaders ry ei vastaa harjoituksissa mahdollisesti sattuneista tapaturmista. Jäsenet vastaavat itse tapaturmavakuutuksestaan. Harrastejoukkuelaisten on mahdollista hankkia SCL:n harrastevakuutus. (Lisätietoa www.scl.fi.)

- Antamiani henkilötietoja saa käyttää Black Diamond Cheerleaders ry:n toiminnassa. (Lisätietoa tietosuojaselosteesta Täältä.)

- Yhdistys saa käyttää kuviani, sekä etunimeäni Black Diamond Cheerleaders ry:n nettisivuilla ja muualla sosiaalisessa mediassa. (esim. kilpailuista, näytöksistä ja harjoituksista otetut kuvat joissa näyn) 

- Olen tietoinen, että ilmoittautuminen on sitova koko kaudelle. Kaikkia ilmoittautuneita ja paikan vastaanottaneita laskutetaan kaudesta, harrastejoukkueiden maksuihin kuuluvat jäsen- ja toimintamaksut. Ilmoittautumalla sitoudun maksuihin, maksuja ei palauteta tai hyvitetä. (Lisätietoa maksuista Täältä)

 

2. Maksut

Laskutus tapahtuu myclub -palvelun kautta. Lisää maksuista nettisivuilta maksut kohdasta ja ilmoittautumisen ehdoista.

Ilmoittautumalla yhdistyksen jäseneksi sitoudun maksuihin, jotka on mainittu ehdoissa ilmoittautuessa. Maksut vaihtelevat kilpa- ja harrastejoukkueissa. Maksuja ei palauteta tai hyvitetä kesken kauden harrastamisen lopettaneille, harrastajat sitoutuvat joukkueen jäseniksi koko kaudeksi. Tämä koskee kaikkia toiminta-, jäsen-, kilpailu-, leiri- ja varustemaksuja.

 

3. Vastuu

Black Diamond Cheerleaders ry ei ole vastuussa harjoituksissa, kilpailuissa ym. seuran toiminnassa sattuneista tapaturmista. Jokainen jäsen vastaa omasta tapaturmavakuutuksestaan. Kilpajoukkueissa urheilevilla tulee olla SCL:n lisenssi. Lisää maksut kohdasta.

Valmentaja on vastuussa jäsenistä vain ilmoitetun harjoitusten keston ajan, ei ennen eikä jälkeen harjoitusten. Huomioittehan tämän pienten lasten kohdalla harjoituksiin tultaessa ja lähtiessä.

 

4. Yhteystiedot

Yhdistyksen jäsenet ovat itse vastuussa, että heidän antamat yhteystiedot ovat oikeita ja ajan tasalla. Yhdistys käyttää tiedotukseen ja laskutukseen myclub -palvelua. Jäsenet ovat vastuussa tilin aktivoimisesta ja tietojen ajan tasalla pitämisestä palvelussa. Myclubin tietoja jäsen pääsee itse muokkaamaan, yhteystietojen muutoksesta tulee kuitenkin ilmoittaa sähköisesti info.bdcheer@gmail.com osoitteeseen, jotta jäsenrekisteri pysyy ajan tasalla.

 

5. Muuta

Black Diamond Cheerleaders ry ei vastaa harjoituksissa tai kilpailumatkoilla kadonneista tavaroista. Löytötavaralaatikko löytyy Salpausselänkadun treenipaikalta.