Joukkueenjohtaja

Valmentajilla on kokonaisvastuu valmennukseen liittyvistä asioista, mutta joukkueenjohtajat toimivat auttavina käsinä joukkueen hallinnollisissa tehtävissä sekä käytännön järjestelytehtävissä. Joukkueenjohtajan tehtävät sovitaan aina tarkemmin yhdessä joukkueen valmentajan kanssa. Jojon tehtäviä voivat olla esimerkiksi joukkueen varainhankinnasta huolehtiminen, vanhempien tiedottaminen ja laskutus, kilpailumatkoilla huoltajana toimiminen.

Joukkueenjohtaja pääsee aitopaikalta seuraamaan upean lajin ja mahtavan seuran kehittymistä sekä aktiivisesti kehittämään seuratoimintaa. Nuorten ja lasten liikunnan ilon jakaminen liikuttaa aina.

Jojot ovat usein joukkueen urheilijoiden vanhempia tai sisaruksia, mutta toivotamme tervetulleeksi muutkin sukulaiset, ystävät tai lajista muuten kiinnostuneet. Useimmiten jojoja on joukkueittain 1-2. Joukkueenjohtajilta ei vaadita lajituntemusta tai muita erityistaitoja.

Voit ilmoittaa kiinnostuksesi jojo-toimintaa kohtaan ja/tai kysyä lisää suoraan joukkueiden valmentajilta tai hallituksen jojo vastaavalta Tiialta: tiiam.bdc@gmail.com.

Tervetuloa mukaan jojo-toimintaan!