Lisenssit

Suomen Cheerleadingliiton kilpailutoiminnan kattava lisenssi on pakollinen kaikille kilpailutoimintaan osallistuville harrastajille. SCL tarjoaa myös harrastevakuutusta sellaisille cheerleadingin harrastajille, jotka eivät osallistu kilpailutoimintaan (lisätietoa harrastevakuutus kohdasta). Harrastevakuutus ei sisällä kilpailulupaa. Suomen Cheerleadingliiton lisenssikausi on 2020 syyskaudesta alkaen aina elokuun alusta heinäkuun loppuun.

 

A-, B-, ja C-lisenssi (kilpailulupa + vakuutus)
A-, B-, ja C-lisenssit sisältävät kilpailuluvan lisäksi Pohjolan Sporttiturva-vakuutuksen, joka vakuuttaa lisenssin ostaneen harrastajan cheerleadingiin liittyvän tapaturman varalta niin lajin harjoituksissa kuin kilpailuissakin. Lisenssiluokka määräytyy urheilijan syntymäajan mukaan. Lisenssin osto tunnistaa automaattisesti oikean lisenssiluokan urheilijan henkilötunnuksen perusteella. A-, B, ja C-lisensseillä voi osallistua kilpailuun myös valmentajana.

A-lisenssi
Kilpailulupa ja Sporttiturva-vakuutus 31.12.2005 tai aikaisemmin syntyneille

B-lisenssi
Kilpailulupa ja Sporttiturva-vakuutus 1.1.2006-31.12.2008 syntyneille

C-lisenssi
Kilpailulupa ja Sporttiturva-vakuutus 1.1.2009 tai myöhemmin syntyneille

 

Vakuutukseton lisenssi (ei vakuutusta)
Vakuutukseton lisenssi sisältää kilpailuluvan, mutta ei vakuutusta. Vakuutukseton lisenssi on saman hintainen kaikenikäisille. Varmistathan aina ennen vakuutuksettoman lisenssin ostamista omasta vakuutusyhtiöstäsi, että olemassa oleva vakuutus kattaa kilpacheerleadingin harrastamisen ja kilpailemisen. Toimitathan vakutuustodistuksen omalle valmentajallesi tai seuratyöntekijälle lisenssin oston jälkeen. Vakuutustodistus vaaditaan todistamaan, että vakuutuksenne kattaa lajin tapaturmat ja kilpailemisen. Todistuksesta tulee ilmetä, että vakuutus kattaa lajin ja kilpailemisen. Seura (BDC) on vastuussa kilpailuihin ilmoitettujen jäsenten lisenssin ja vakuutuksen voimassaolosta. Vakuutustodistuksia säilytetään ja ne hävitetään vuoden lopussa/jäsenen irtisanoutuessa tietoturvalain edellyttävin tavoin

 

Lisenssikausi 1.8.2020-31.7.2021

 

LisenssiVakuutusHinta 
A-lisenssi108€130€ 
B-lisenssi68€89€ 
C-lisenssi33€54€ 
Harrastevakuutus36€43€ 
Vakuutukseton lisenssi0€26€ 
Valmentajalisenssi0€21€

 

   
    
BDC:n kilpajoukkueissa urheilevilta harrastajilta vaaditaan lisenssi heti syyskauden alusta (tai joukkueeseen siirtyessä). Suosittelemme harrastevakuutusta kaikille harrastejoukkueissa urheileville harrastajille. Seura ei ole vastuussa harjoituksissa tapahtuvista tapaturmista.   

 

Lisätietoa omalta valmentajalta tai sähköpostitse info.bdcheer@gmail.com

 

Lähde: www.scl.fi