Harrastus

BDC:ssä toimii 16 eri ikäisille ja tasoisille suunnattua joukkuetta. Joukkueet on jaettu kilpa- ja alkeisjoukkueisiin, sekä ikäryhmittäin mikrot, minit, youth, juniorit ja aikuiset. Seurassa on 15 cheerjoukkuetta ja yksi tanssijoukkue.

 

Harrastejoukkueisiin ilmoittautuminen kaudelle 2024-2025 alkaa uusille jäsenille nettisivujen kautta 24.7. alkaen!

 

Lisätietietoa joukkueista tästä.

 


 

Alkeisjoukkueet

Alkeisjoukkueisiin ilmoittautuminen tapahtuu seuran harrastajille myclubin kautta ja seuran ulkopuolisille nettisivujen kautta. Alkeisjoukkueisiin voi ilmoittautua mukaan ympäri vuoden, jos joukkueessa on vapaita paikkoja. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Mahdolliset kysymykset: info.bdcheer@gmail.com

 


 

Kilpajoukkueet

Kilpajoukkueisiin haetaan pääsääntöisesti kerran vuodessa elokuussa ja tarvittaessa joukkueet täydentävät muutamalla urheilijalla vuoden vaihteessa. Tarkka aika ilmoitetaan aina seuran nettisivuilla sekä muualla seuran viestintäkanavilla. Ilmoittautuminen tapahtuu seuran harrastajille myclubin kautta ja seuran ulkopuolisille nettisivujen kautta. Kilpajoukkueissa sitoudutaan koko vuodeksi, eli elo-heinäkuuksi. Kilpailut painottuvat uuden kilpailujärjestelmän mukaisesti keväälle joulu-kesäkuulle.

Kilpajoukkueisiin noustaan usein seuran alkeisjoukkueista, mutta jos on aiempaa cheerleading-, voimistelu- tms. lajitaustaa, voit kysellä myös mahdollisuutta hakea suoraan kilpajoukkueisiin.  Joukkuejakojen/ täydennystreenien ilmoittautumisen yhteydessä kerrotaan kenelle joukkue soveltuu.

 

- Mitä tarkoittavat joukkuejaot?

Joukkuejaoissa jaetaan kaikki kilpajoukkueiden harrastajat ja niihin hakevat oman taito- ja ikätason mukaan seuran kilpajoukkueisiin. Kaikkien kilpajoukkueeseen haluavien on haettava uudestaan mukaan joukkueisiin joukkuejakojen kautta. Eli paikkaa joukkueessa on haettava joukkuejakojen kautta vaikka olisi ollut joukkueen jäsen edellisellä kaudella (kenelläkään ei ole automaattisesti paikkaa samassa joukkueessa seuraavalla kaudella). Poikkeuksena on, jos joukkue pitää joukkuejakojen sijaan täydennystreenit (katso alta). Tästä ilmoitetaan aina selkeästi.

 

- Mitä tarkoittavat täydennystreenit?

Täydennystreenit ovat nimesä mukaan joukkueen täydentämistä varten järjestetyt treenit. Esimerkiksi, edustusjoukkueet pitävät usein täydennystreenit kevätkauden jälkeen ja hakevat muutamaa uutta jäsentä mukaan syksyksi. Joukkue ei silloin pidä joukkuejakoja, vaan hakee jo olemassa olevien jäsenten lisäksi uusia täydentämään joukkuetta. Joukkueen jäsenet eivät hae mukaan, vaan heillä on jo paikka joukkueessa.

 

 

Lisenssit

- Tietoa lisensseistä ja harrastevakuutuksesta

Seuratuotteita tilattavissa sportirosta!
(klikkaa kuvaa)