BDC:n Harrastepäivät

Black Diamond Cheerleaders järjestää Harrastepäivän cheer ja cheertanssi-harrastajille tai lajista kiinnostuneille!

Ilmoittautuminen seuran jäsenille MyClubin kautta ja seuran ulkopuolisille täyttämällä alta löytyvä ilmoittautumislomake.

 

 

Cheer Harrastepäivä 20.7.

Leiri on suunnattu cheerleadingin harrastajille tai harrastamisen aloittamisesta kiinnostuneille. Leirillä opetellaan cheerleadingin perustaitoja - seuran cheermattoa ja akrovälineitä hyödyntäen. Ohjaajina toimivat seuran koulutetut valmentajat. Saat Harrastepäivältä hyvän pohjan, jos suunnittelet kilpajoukkueeseen hakemista, jatkamista harrastejoukkueessa tai haluat aloittaa Cheerleadingin harrastamisen. Voit myös tulla tutustumaan lajiin ja viettämään kivan päivä cheerleadingin parissa!

Leirin hinta seuran ulkopuolisilta 10€ (sis. valmennuksen). Laskutus tapahtuu sähköpostitse.

 

Päivämäärä: 20.7.2020

Aika:

klo 11-13.30 2014-2010 syntyneet,

klo 14.30-17 2009-2001-syntyneet ja

klo 17.30-20 2000 ja aiemmin syntyneet

Paikka: KSAO (Salpausselänkatu 57)

 

Ilmoittaudu mukaan ja varaa paikkasi leiriltä täyttämällä alla oleva ilmoittautumislomake - voit myös halutessasi ilmoittautua molemmille päiville täyttämällä erilliset lomakkeet!

HUOM! Seuran harrastajat ilmoittautuvat MyClubin kautta.

Ilmoittautuminen on auki 16.7. asti tai niin kauan kuin vapaita paikkoja riittää. Osallistujamäärä on rajattu 48 osallistujaan/ryhmä.

 

 

Cheertanssi Harrastepäivä 27.7.

Leiri on suunnattu cheertanssin harrastajile tai harrastamisen aloittamisesta kiinnostuneille. Leirillä opetellaan cheertanssin perustaitoja: piruetteja, hyppyjä ja vauhdikasta pomsarjaa. Ohjaajina toimivat seuran koulutetut valmentajat. Saat Harrastepäivältä hyvän pohjan, jos suunnittelet harrastamisen jatkamista tai haluat aloittaa Cheertanssin harrastamisen. Voit myös tulla tutustumaan lajiin ja viettämään kivan päivä cheertanssin parissa!

Leirin hinta seuran ulkopuolisilta 10€ (sis. valmennuksen). Laskutus tapahtuu sähköpostitse.

 

Päivämäärä: 27.7.2020

Aika:

klo 14-16.30 2011-2008 syntyneet

klo 17-19.30 2007 tai aiemmin syntyneet

Paikka: KSAO (Salpausselänkatu 57)

 

Ilmoittaudu mukaan ja varaa paikkasi leiriltä täyttämällä alla oleva ilmoittautumislomake - voit myös ilmoittautua molempiin päiviin täyttämällä erilliset lomakkeet!

HUOM! Seuran harrastajat ilmoittautuvat MyClubin kautta.

Ilmoittautuminen on auki 23.7. asti tai niin kauan kuin vapaita paikkoja riittää. Osallistujamäärä on rajattu 48 osallistujaan/ryhmä.

Starttipäivän ilmoittautuminen

*
*
*
*
*
*
*

Ilmoittautumalla mukaan Harrastepäiville hyväksyn, että osallistujan kuvia saa käyttää yhdistyksen materiaaleissa.

Black Diamond Cheerleaders ry ei vakuuta leirille osallistuvia, eikä vastaa leirillä mahdollisesti sattuneista tapaturmista. Osallitujat vastaavat itse tapaturmavakuutuksestaan.

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.