Hae mukaan Glown:n Kummiurheilijaksi!

28.9.2021

Soveltavan liikunnan joukkue GLOW etsii kasvavan joukkueen myötä myös lisää kummiurheilijoita! Soveltavan liikunnan ryhmässä pääsee tutustumaan cheerleadingin perusteisiin matalalla kynnyksellä. Erityisryhmään ovat tervetulleita urheilemaan kaikki yli 7-vuotiaat, jotka tarvitsevat tukea oppimisen tai liikkumisen kanssa. Tämän lisäksi joukkueessa urheilee jo kokeneita Kummiurheilijoita, joita haemme nyt lisää!

Kummiurheilijoille on luvassa hauskaa yhdessäoloa joukkueen kanssa, urheillen joukkueen mukana niin stunttien ja akron kuin cheertanssinkin parissa treeneissä sekä seuran näytöksissä.

Joukkue harjoittelee maanantaisin klo 17-18 Timanttihallilla. Toivomme saavamme mukaan sitoutuneita ja innokkaita kummiurheilijoita. Kummiurheilijoiksi haetaan vuonna 2006 ja sitä ennen syntyneitä kokeneita pohjia ja takareita. Päävalmentajilla on kokemusta erityisryhmien kanssa toimimisesta, joten sinä et tarvitse aiempaa kokemusta vaan vankkaa stunttikokemusta ja positiivista asennetta. Kummiurheilijat perehdytetään ennen treenien alkamista.

Kiinnostuitko kummiurheilemisesta? Lisätietoja ja vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse valmennuskoordinaattori.bdc@gmail.com viim. 10.10. Paikat täytetään heti sopivien löydyttyä.