Maaliskuun kuukauden valmentaja - Tytti Toimela

19.4.2021

Palkitsemme joka kuukausi timanttisen BDC-valkun, joka toimii suurella sydämellä, esimerkillisesti seuran arvojen mukaisesti.

MAALISKUUN VALMENTAJA - TYTTI TOIMELA

Tytti on aloittanut valmentamisen syksyllä 2018 ja omien Mystiquen treenien lisäksi Tytti on valmentanut seuran nuorimpien joukkueissa: Shine ja Glitter sekä minien harrastejoukkueessa Wondersissa. Tällä hetkellä Tytti valmentaa sekä Glitterissä että Wondersissa apuvalmentajana.

Tytti on ottanut valmentajan vastuut erittäin hyvin haltuun, nuoresta iästään huolimatta. Tytti on todella oma-aloitteinen, positiivinen ja taitava valmentaja. Osaamista ja tietoa riittää! Tytti on kannustava ja esimerkillinen valmentaja ja pienille (ja vanhemmillekin) urheilijoille upea esikuva.

Tytin mielestä kivointa valmentamisessa on kivat ja hauskat valmennusporukat. Ja ehdottomasti on myös siistiä nähdä harrastajien kehittymistä ja päästä valmentamaan.

Kuukauden valmentajaksi Tytti sai seuraavia vinkkauksia: Luova, taitava ja monipuolinen valmentaja! Tytti antaa hyviä neuvoja! Tytti hoitaa hommansa aina upeasti ja ottaa hienosti vastuuta joukkueensa valmennuksesta. Iloinen ja kannustava valkku!

Iso kiitos Tytti antamastasi panoksesta #timanttiperheelle.

#kuukaudenvalmentaja #BDCvalkku #timantinkovaBDC