Joulukuun valmentajat - Karoliina Vainio ja Outi Antila

16.1.2021

Palkitsemme joka kuukausi timanttisen BDC-valkun, joka toimii suurella sydämellä, esimerkillisesti seuran arvojen mukaisesti.

JOULUKUUN VALMENTAJAT - KAROLIINA VAINIO JA OUTI ANTILA

Joulukuun kuukauden valmentaja tittelin saavat tällä kertaa soveltavan liikunnan ryhmän Glown päävalmentajat Outi ja Karkki, jotka ovat olleet niin luomassa kuin toteuttamassa BDC:n ensimmäistä soveltavan liikunnan joukkuetta, motivaationaan cheerleadingin mahdollistaminen ihan kaikille omista taustoista tai toimintakyvystä riippumatta.

Joukkue aloitti toimintansa syksyllä, mutta Karkki on valmentanut eri lajeja jo vuodesta - 98 ja mukana on aina ollu myös erityisryhmien valmentamista. Outi taas on työskennellyt 15 vuotta vammaistyön parissa ja toiminut mm. Vastuuvetäjänä kehitysvammaisten leireillä.

Valmentajat kuvailevat Glowta seuraavasti: Parasta joukkueessa on aitous ja todellinen ilo, joka harrastajista huokuu harjoitusten aikana. Se tuo myös valmentajille ilon ja onnen tunnetta, kun voi olla mahdollistamassa tätä. Parasta on tekemisen ilo.

Karkista ja Outista huokuu niin lämmin ja innokas ote, kuin ammattitaitokin. Osaamista ja innovatiivisuutta löytyy vaikka muille jakaa. Olette ihan huippuja!

Iso kiitos Karkki ja Outi antamastanne panoksesta #timanttiperheelle ja soveltavan liikunnan ryhmän mahsollistamiselle.

#kuukaudenvalkku #BDCvalkku #timantinkovaBDC #timanttiperhe