Tiedote uusista treenitiloista - Timanttihalli 2021

5.12.2020

Tiedote uusista treenitiloista - Timanttihalli 2021

BDC on seuran perustamisesta vuodesta 2013 asti etsinyt Kouvolasta sopivaa omaa harjoitustilaa, joka soveltuisi lajin vaatimuksiin. Riittävän isoa ja korkeaa tilaa ei ole löytynyt kaupungin tarjoamista urheilutiloista jokapäiväiseen tarpeeseemme. Nykyinen harjoitustila Salpausselänkadulla on ollut kaupungin tarjoama epävarma väliaikaisratkaisu seuran tilan tarpeeseen, eikä se ole tarkoitettu urheilutilaksi.

Nyt BDC on allekirjoittanut vuokrasopimuksen omasta harjoitushallista Valkealan Jokelassa hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Uusi halli mahdollistaa entistä turvallisemmat olosuhteet lajiharjoituksille.

Halli on n. 650 m2 kokoinen ja sinne mahtuu kaksi cheermattoa tai cheertanssialuetta. Tiloissa mahtuu siis treenaamaan kaksi joukkuetta saman aikaisesti. Hallia remontoidaan parhaillaan urheilu- ja lajivaatimukset huomioiden, mm. laadukkaaseen ja turvalliseen lattiamateriaaliin panostetaan mattojen alla. Näin ennaltaehkäistään loukkaantumisia kuten nivelien rasitusta.

Hallin tuleva tilavuokra ja muut kulut on huomioitu budjettia laatiessa jo vuodesta 2018 lähtien, kun laadimme seuran viisivuotisstrategian ja viisivuotisbudjetin. Käytännössä seuran tulot kuten harrastusmaksut, varainhankintakampanjat, yrityssponsorit ja avustukset kattavat tulevat vuokrakulut. Mm. syksyn 2020 varainhankinnan tuotto tullaan käyttämään hallin olosuhteiden parantamiseen.

Pääsemme muuttamaan kevään 2021 aikana uusiin harjoitustiloihin. Tiedotamme alkuvuodesta lisää hallihankkeen etenemisestä.

Haluamme kiittää yhteistyökumppaneita, harrastajia ja harrastajien vanhempia, olette mahdollistaneet Timanttihallin toteutumisen. Hienoa että vuosien työ on vihdoin tuottanut tulosta ja saamme oman turvallisen Timanttihallin Kouvolaan!

 

-BDC:n hallitus