BDC:n hallitus tiedottaa - harjoitukset tauolle 30.11. alkaen

28.11.2020

BDC:N HALLITUS TIEDOTTAA 28.11.2020

Koronavirustilanne Suomessa on mennyt huonompaan suuntaan ja viranomaiset sekä Olympiakomitea ovat antaneet uusia suosituksia alueille. Suomen Cheerleadingliitto on myös lisännyt omat suosituksensa kaikkialle Suomeen. Vastuullisena seurana kannamme kortemme kekoon koronan nujertamiseksi. "Kiihtymisvaiheessa olevilla alueille suositellaan kaikissa ikäryhmissä siirtymään pienryhmäharjoitteluun siten, että harjoituksissa olevien henkilöiden määrä ei ylitä annettuja kokoontumisrajoituksia ja edelleen vähentämään lähikontaktia harjoituksissa." Virallisia suosituksia ei Kymsoten alueella vielä ole annettu ryhmäliikuntaan liittyen, mutta olemme kontaktoineet la 28.11. Kymsoten hygieniakoordinaattoria, joka suositteli vahvasti ennakoimaan tilannetta ja ryhtymään toimenpiteisiin.

Talvinäytös
BDC:n talvinäytös 5.12. on peruttu. SCL:n suositusten mukaan ma 30.11. alkaen harrastustoiminnassa on noudatettava voimassa olevia kokoontumisrajoituksia, eikä yli 20 hengen kokoontumisia voi Kymenlaakson alueella järjestää. Valtaosassa joukkueistamme on yli 20 henkilöä. Näytöksen lipunmyynti on toistaiseksi tauolla, mutta hallitus selvittää parhaillaan mahdollisuutta toteuttaa näytös videotallenteina.

Glory-kilpailut
Joulukuun Glory-kilpailut on koronatilanteesta johtuen peruttu. SCL tiedotti asiasta seuroille perjantai-iltana.

Harrastejoukkueet
Harrastejoukkueet jäävät joulutauolle aikaistetusti ma 30.11. alkaen. Toiminta jatkuu tämänhetkisen tiedon mukaan tammikuussa.

Kilpajoukkueet
Kilpajoukkueet pitävät toistaiseksi taukoa harjoituksista ma 30.11. - su 6.12. Tiedotamme kauden jatkosta kilpajoukkueiden osalta myöhemmin.

 

Haluamme toimia vastuullisesti, jotta saamme pandemian kuriin Kouvolassa ja muualla Suomessa. On mahtavaa, että olemme saaneet treenata näinkin pitkään tänä syksynä. Äärettömän suuret kiitokset kaikille vapaaehtoisille, jotka olette olleet mukana suunnittelemassa näytöstä, sekä kiitos erityisesti kaikille joukkueille ja jokaiselle harrastajalle! Olette tehneet koko syksyn upeaa työtä, joka ei mene hukkaan! Toivomme hartaasti, että tilanne saadaan taas pian hallintaan, ja pystymme harrastejoukkueiden kanssa jatkamaan toimintaa tammikuussa, sekä kilpajoukkueiden kanssa mahdollisesti jo aikaisemmin.