Syyskuun valmentaja - Ada Kautto

16.10.2020

Palkitsemme joka kuukausi timanttisen BDC-valkun, joka toimii suurella sydämellä, esimerkillisesti seuran arvojen mukaisesti.

SYYSKUUN VALMENTAJA - ADA KAUTTO

Ada on aloittanut valmentamisen vuonna 2018 minien harrastejoukkueessa Fairy-Dustissa valkkuharkkana ja siirtyi syksyllä 2019 apuvalmentajaksi Mini-Magiciin, jossa valmentaa edelleen nyt kolmatta kautta.

Ada on motivoitunut ja innokas valmentaja, jolla riittää ideoita ja hyviä vinkkejä vaikka muille jakaa. Ada on ottanut tänä syksynä entistä enemmän vastuuta niin ohjelman kuin kauden suunnittelussa, ja saanut paljon kiitosta panoksestaan. Valmentamisen lisäksi Ada on aina innolla mukana seuran tapahtumissa ja nyt myös seuran ensimmäisessä Nuorisovaliokunnassa.

Adan valmennettavatkin ovat kiitelleet ja vinkkailleet Adaa mm. seuraavin sanoin: On panostanu kauteen kamalasti ja ollut todella suuri apu! Hänellä ei koskaan ole tylsää valmennuksessa ja ilomielin tulee joka kerta treeneihin! Ada auttaa treeneissä aina ja antaa hyviä neuvoja. Ada tekee treeneistä aina kivoja.

Kiitos Ada antamastasi panoksesta #timanttiperheelle!

#bdcvalkku #timantinkovaBDC