Toukokuun Valmentaja - Tinja Toimela

15.6.2020

Palkitsemme joka kuukausi timanttisen BDC-valkun, joka toimii suurella sydämellä, esimerkillisesti seuran arvojen mukaisesti.

TOUKOKUUN VALMENTAJA - TINJA TOIMELA

Tinja on yksi BDC:n perustajajäsenistä ja on tärkeässä roolissa kehittämässä seuraa suurella sydämellä. Tinja on Mystiquen pitkäaikainen päävalmentaja ja lisäksi kokemusta on muidenkin joukkueiden valmentamisesta aina vuodesta 2011 alkaen: Delusion, Illusion, Magical, Shine sekä Kouvolan Indianssissa junnuja ja mikroja.

Tinja on ammattitaitoinen valmentaja ja timanttinen esikuva niin valmentajille kuin harrastajillekin. Inspiroiva valmentaja täynnä tietoa ja taitoa sekä halua kehittyä edelleen. Tinja on ollut toteuttamassa #timanttiperheen suuria haaveita ja unelmia, joista valmentajan saavutuksina esiin on nostettava @bdcmystique n vieminen SM-kisoihin asti.

Kuukauden valmentaja vinkkaukset nostavat esiin edellä mainittuja asioita sekä lisäksi sen että Tinja hoitaa valmennuksen mallikkaasti ja ammattitaitoisesti. Tinja on yhdessä valmennustiiminsä kanssa toteuttanut kevään aikana onnistuneesti monipuolisia ja kannustavia etätreenejä.

Kiitos Tinja korvaamattomasta panoksestasi #timanttiperheelle! Olet meille tärkeä ?

#kuukaudenvalmentaja