Huhtikuun valmentaja - Julia Närekorpi

12.5.2020

Palkitsemme joka kuukausi timanttisen BDC-valkun, joka toimii suurella sydämellä, esimerkillisesti seuran arvojen mukaisesti.

HUHTIKUUN VALMENTAJA - JULIA NÄREKORPI

Julia on yksi seuran pitkäaikaisemmista valmentajista ja onkin ollut mukana valmennushommissa koko seuran olemassaolon ajan, wau! Julialla on kokemusta monien joukkueiden valmentamisesta näiden kuuden vuoden aikana, mikrojen ja miniein joukkueista Mini-Magic, Magical, Fairy-Dust, Spells ja Sparkle sekä junioreiden joukkueista Magic-Dust ja Miracle.

Tällä hetkellä Julia toimii päävalmentajana pikkuminien joukkueissa Spells ja Sparkle sekä minien harrastejoukkueessa Fairy-Dustissa. Harrastajien mukaan Julia on tsemppaava ja motivoiva valmentaja, joka aina opettaa innolla uusia taitoja, etenkin akrojen opettamisesta on tullut paljon kiitosta vinkkien muodossa. ?

Julia on aina innolla mukana kehittämässä seuran toimintaa ja halu kehittyä valmentajana on suuri. Tälläkin hetkellä Julia kouluttautuu Vierumäen Urheiluopiston valmentajakoulutuksissa ja kehittää itseään entistäkin paremmaksi valmentajaksi. Mahtavaa!

Kiitos Julia panoksestasi #timanttiperheelle! Olet meille tärkeä!