BDC:n viikko 14

30.3.2020

BDC on ottanut viikkohaasteiden pohjaksi terveurheilija.fi sivuston Kehityksen Kolmion. Sen tarkoituksena on herätellä niin harrastajia kuin vanhempiakin siihen että valinnoillasi treenien ulkopuolella on suuri merkitys kokonaisuuteen. Miten harjoituksien ulkopuolinen aika vaikuttaa harjoitteluun? Onko toimintasi treenien ulkopuolella urheiluasi tukevaa?

 

Aloitammekin tällä viikolla tutkailemaan Kehityksen kolmiota ja kiinnitämme huomiota sen jokaiseen osa-alueeseen: Liikuntaan ja sitä kautta Lämmittelyn tärkeyteen, Lepoon ja erityisesti hyvään uneen sekä Ravintoon ja tällä viikolla aamupalan ideointiin.

 

Jos haluat kehittyä mahdollisimman hyvin urheilun saralla, tarkista onko toimintasi harjoitusten ulkopuolella tavoitteitasi tukevaa. Luo uusia kehitystä tukevia rutiineja ja palaa harjoituksiin timantinkovana.

 

Tiistaina 31.3. Vietetään Seurapaitapäivää kotona – näin osallistut mukaan!

1. Kaiva kaapista rakkaan seurasi seurapaita ja pue se päälle tiistaina 31.3.

2. Nappaa kuva ja postaa se someen tunnisteilla #seurapaitapäiväkotona, #seurasydän ja #timanttiperhe. "Urheiluseuratoiminnan suurin vahvuus on yhteisöllisyyden voima – ja nyt sitä tarvitaan enemmän kuin koskaan. Nyt kun emme voi fyysisesti olla toistemme seurassa, haluamme korostaa yhteisöllisyyden merkitystä ja luoda uusia keinoja osoittaa yhteenkuuluvuutta. Yksi tällainen keino on tunnustaa oman rakkaan seuran värejä Seurapaitapäivänä – tällä kertaa se tapahtuu vain kotona ja somessa." https://www.olympiakomitea.fi/seuratoiminta/seurasydan/

 

Tällä viikolla on luvassa myös seuran ensimmäinen instalive, jee! Lauantaina 4.4. klo 14 seuran valmentaja Liia vetää kaikille @bdcheer- instagram seuraajille avoimen Lämppätanssitreenin. Tule linjoille jumppavaatteet päällä, omasta kodista/pihasta riittää n. 2x2m tila ja varaa aikaa n. 45min. Ota koko perhe mukaan hauskaan ja hikiseen treeniin! 

 

Lisäksi kannattaa ottaa BDC:n some seurantaan, sillä luvassa on vaikka mitä kivoja somehaasteita! 

 

Mukavaa viikkoa #timanttiperheelle!