Syysloman workshopit

7.10.2019

 

BDC järjestää seuran jäsenille Akro-ja stunttiworkshopit sekä cheertanssi-workshopin syyslomaviikolla 43. Ilmottautuminen on auki MyClubissa!

 

Akroworkshop
Akroworkshop järjestetään tiistaina 22.10. Klo 11-15, kahdessa ryhmässä: level 1 ja level 2.

- Level 1-ryhmässä klo 11-13 kehitetään kehonhallintaa, harjoitellaan etuperin ja takaperinsiltakaatoja sekä erilaisten flikkiharjotteiden avulla flikin ja flikkiyhdistelmien tekemistä.


- Level 2-ryhmä klo 13-15 on tarkoitettu jo flikin osaaville ja volttia harjoitteleville ja tekeville. Ryhmässä harjoitellaan erilaisia voltteja ja volttisarjoja.
HUOM! Kysy valmentajaltasi, kumpaan ryhmään sinun kannattaisi ilmoittautua, jotta saat workshopista parhaan mahdollisen hyödyn itsellesi.

Akroworkshopeissa on käytössä iso 2x10m kokoinen airtrack sekä seuran uusia erilaisia alustoja ja mattoja turvalliseen harjoitteluun.

Hinta 10e/hlö

 

 

Stunttiworkshop
Stunttiworkshopit järjestetään ma 21.10. Ja ke 23.10. Klo 13-15. Tällä kertaa stunttiworkshoppeihin ilmottaudutaan oman stunttiryhmän kanssa (4-5hlö). Ilmottautuminen tapahtuu MyClubin kautta henkilökohtaisesti, lisätietoihin merkitään oma ryhmä ja level.

Stunttiworkshopeissa pääset kehittämään tutun ryhmän kanssa stunttitaitoja seuran osaavien valmentajien johdollla. Oletko innokas osallistumaan? Kannattaa kysyä valmentajaltasi vinkkiä oman ryhmän kokoamiseen!

Hinta:10e/hlö

 

 

Tanssiworkshop
Tanssiworkshop järjestetään maanantaina 21.10. Klo 17.30-19 Kouvolan Kuntotalon Peilisalissa. Workshopissa hiotaan tekniikkaa niin tanssihyppyjen, cheerhyppyjen kuin piruettien osalta. Workshop on suunnattu kaikenikäisille tanssijoille. Valmentajana toimi BDC Secretsin ja Hypnoticin valmentaja Liia.

Hinta 5e/hlö

 

 

Ilmottautuminen kaikkiin workshoppeihin päättyy ma 14.10. Klo 20, tai kun paikat on täytetty.