BDC:n ja Sinun Valmentajasi.fi yhteistyö!

6.9.2019


Black Diamond Cheerleaders ja Sinun Valmentajasi ovat aloittaneet yhteistyön!

Sinun valmentajasi tarjoaa valmennuspalveluita uuden ja terveellisen elämänsuunnan löytämiseen, määrätietoiseen aktiivisen liikunnan harjoitteluun sekä terveelliseen ravintoon liittyen. Sinun valmentajasi on perehtynyt cheerleadingin eri stunttipaikkoja tekevien tärkeisiin ominaisuuksiin. Huomioinut miten jokainen pystyy omassa oheisharjoittelussaan kehittää stunttipaikassaan tarvittavia ominaisuuksia: lihasvoimaa ja lihasten liikkuvuutta, räjähtävyyttä ja kehonhallintaa. Sinun valmentajasi on suunnitellut eri stunttipaikkaa tekeville oman personoidun oheistreeniohjelman, jotka ovat kaikki jäsenien vapaassa käytössä. Wau!

Jotta oheistreeniohjelmista saadaan paras teho irti, on Sinun Valmentajasi Toni Lipsanen tulossa ohjeistamaan treeniohjelmat Kymintehtaan koululle kaikille seuran jäsenille ja vanhemmille lauantaina 21.9. kolmessa eri ryhmässä: klo 13-14 Nousijat, klo 14-15 pohjat ja klo 15-16 takarit.

BDC kannustaa kaikkia yli 10 vuotiaita osallistumaan opastukseen, voit osallistua vaikka kaikkiin! Harjoitukset löytyvät jo nyt MyClubista.

Psst! Kaikki Sinun valmentajasi palvelut ovat -20% koodilla BDC20. ?

"Valitse Sinun Valmentajasi, kun haluat monipuolista ja juuri sinulle räätälöityä valmennusta niin harjoitteluun kuin ruokavalioonkin."
Sinunvalmentajasi.fi
Toni Lipsanen