Jäsentietolomake

Jäsentietolomake on tarkoitettu joukkueisiin ilmoittautuneille, joilla on jo paikka jossakin seuran joukkueista. Lomake ei ole tarkoitettu kokonaan uusille mukaan hakeville.

Ota yhteyttä info.bdcheer@gmail.com jos olet kiinnostunut lajin aloittamisesta ja sinulla on siitä kysyttävää.

Jäsentietolomake


Jäsentietolomake täytetään ilmoittautuessa seuran jäseneksi. Uudet harrastajat voivat käydä kaksi kertaa kokeilemassa lajia ennen sitoutumista ja tämän jälkeen jäsentietolomake tulee täyttää. Jäsentietolomaketta ei tarvitse täyttää uudestaan vaihtaessasi joukkuetta seuran sisällä.

Alaikäisen harrastajan tulee täyttää lomake yhdessä huoltajan kanssa. Täytäthän huolellisesti kaikki kohdat.

 

Ilmoittaudun Black Diamond Cheerleaders yhdistyksen jäseneksi:

*
*
*
*
*
*
*

 

Ehdot:

- Olen tietoinen että Black Diamond Cheerleaders ry ei vastaa harjoituksissa mahdollisesti sattuneista tapaturmista. Jäsenet vastaavat itse tapaturmavakuutuksestaan. Myös harrastejoukkuelaisten tulee hankkia SCL:n harrastelisenssi ja halutessaan siihen lisäksi harrastevakuutus.

- Antamiani henkilötietoja saa käyttää Black Diamond Cheerleaders ry:n toiminnassa. (Lisätietoa tietosuojaselosteesta, yläpalkista BDC -kohdasta.)

- Yhdistys saa käyttää kuviani Black Diamond Cheerleaders ry:n nettisivuilla ja muualla sosiaalisessa mediassa. (esim. kilpailuista, näytöksistä ja harjoituksista otetut kuvat joissa näyn) 

- Olen tietoinen että ilmoittautuminen on sitova koko kaudelle. Kaikkia ilmoittautuneita ja paikan vastaanottaneita laskutetaan kaudesta, harrastejoukkueiden maksuihin kuuluvat jäsen- ja toimintamaksut. Maksuja ei peruta tai palauteta kesken kauden lopettaessa. Ilmoittautumalla sitoudun maksuihin. (Lisätietoa maksuista tästä)

Lisätietoa

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.