Lisenssit

Suomen Cheerleadingliiton kilpailutoiminnan kattava lisenssi on pakollinen kaikille kilpailutoimintaan osallistuville harrastajille. SCL tarjoaa myös harrastevakuutusta sellaisille cheerleadingin harrastajille, jotka eivät osallistu kilpailutoimintaan (lisätietoaharrastevakuutuskohdasta). Harrastevakuutus ei sisällä kilpailulupaa. Suomen Cheerleadingliiton lisenssikausi on kalenterivuoden mittainen.

 

A-, B-, ja C-lisenssi (kilpailulupa + vakuutus)
A-, B-, ja C-lisenssit sisältävät kilpailuluvan lisäksi Pohjolan Sporttiturva-vakuutuksen, joka vakuuttaa lisenssin ostaneen harrastajan cheerleadingiin liittyvän tapaturman varalta niin lajin harjoituksissa kuin kilpailuissakin. Lisenssiluokka määräytyy urheilijan syntymäajan mukaan. Lisenssin osto tunnistaa automaattisesti oikean lisenssiluokan urheilijan henkilötunnuksen perusteella.

A-lisenssi
Kilpailulupa ja Sporttiturva-vakuutus 31.12.2003 tai aikaisemmin syntyneille

B-lisenssi
Kilpailulupa ja Sporttiturva-vakuutus 1.1.2004-31.12.2006 syntyneille

C-lisenssi
Kilpailulupa ja Sporttiturva-vakuutus 1.1.2007 tai myöhemmin syntyneille

 

Vakuutukseton lisenssi (ei vakuutusta)
Vakuutukseton lisenssi sisältää kilpailuluvan, mutta ei vakuutusta. Vakuutukseton lisenssi on saman hintainen kaikenikäisille. Varmistathan aina ennen vakuutuksettoman lisenssin ostamista omasta vakuutusyhtiöstäsi, että olemassa oleva vakuutus kattaa kilpacheerleadingin harrastamisen ja kilpailemisen. Toimitathan vakutuustodistuksen omalle valmentajallesi lisenssin oston jälkeen (tai suoraan seuratyöntekijälle). Vakuutustodistus vaaditaan todistamaan, että vakuutuksenne kattaa lajin tapaturmat ja kilpailemisen. Todistuksesta tulee ilmetä, että vakuutus kattaa lajin ja kilpailemisen. Seura (BDC) on vastuussa kilpailuihin ilmoitettujen jäsenten lisenssin ja vakuutuksen voimassaolosta.

 

 

Lisenssien hinnat 2018

 

Lisenssi      Hallinto-osa      Vakuutus         Hinta
A-lisenssi      22 €         85 €         107 €
B-lisenssi      21 €       58 €          79 €
C-lisenssi      21 €       23 €          44 €
Harrastevakuutus      7 €       20 €          27 €
Vakuutukseton lisenssi     26 €       0 €          26 €
Valmentajalisenssi     21 €       0 €          21 €
   
    
    

 

  

 

    
    
BDC:n kilpajoukkueissa urheilevilta harrastajilta vaaditaan lisenssi heti vuoden alusta (tai joukkueeseen siirtyessä). Suosittelemme harrastevakuutusta kaikille harrastejoukkueissa urheileville harrastajille. Seura ei ole vastuussa harjoituksissa tapahtuvista tapaturmista.   

 

 

Lisätietoa omalta valmentajalta tai sähköpostitse info.bdcheer@gmail.com

 

 

 

Lähde: www.scl.fi