BDC Kesäleiri

BDC:n ensimmäinen yön yli kestävä Kesäleiri tulee 12.6.-13.6.2019

BDC järjestää kesäkuussa kaikille avoimen cheerleadingleirin! Leirille voi ilmoittautua kaikki lajista kiinnostuneet 9-15 vuotiaat tytöt ja pojat. Ohjaajina toimivat seuramme osaavat ja koulutetut valmentajat sekä yövahteina BDC Final Fantasyn harrastajat. Leirin hinta on seuramme jäsenille 105€ ja muille 115€ ja siihen sisältyy leiripaita, ohjaus, koulumajoitus, ruokailut ja tapaturmavakuutus.

Leiriaikataulu

Leiri alkaa keskviikkona 12.6. klo 9.00 saapumisella KSAO:lle. Päivän aikana on leiriohjaajien järjestämää ohjelmaa: Lajitreeniä tasoryhmissä, cheertanssia, kesäisiä aktiviteetteja ja yhdessä oloa. Päivän aikana syödään lounas, välipala, päivällinen ja iltapala. Yöpyminen tapahtuu Kouvolan Yhteiskoululla os. Salpausselänkatu 24 ja yön aijaksi saamme Final Fantasyn harrastajat valvomaan. Torstaina 13.6. jatketaan leirin ohjelmalla leiriohjaajien opastuksella. Päivän aikana syödään aamupala, lounas ja välipala. Päivä päättyy klo 17.

Leiripaikka

Leiripaikkana toimii KSAO:n rakennus os. Salpausselänkatu 57 sekä sen lähiympäristöt. Yöpymispaikka on saman tien varrella oleva Kouvolan Yhteiskoulu. Sään salliessa käymme Käyrälammella uimassa.

Leirin sisältö

Leirin cheerleadingharjoittelu toteutetaan osallistujien mukaisesti ikä- ja/tai tasoryhmissä. Cheerleadingharjoitukset sisältävät monipuolisesti kehonhallinnan harjoitteita, akrobatiaa, stuntteja eli nostoja sekä paljon muuta. Leirillä kaikki pääsevät myös harjotitelemaan cheertanssin alkeita. Leiripäivät sisältävät myös muuta mukavaa toimintaa ja sään salliessa paljon ulkoilua. Kaikille leiriläislle sisältyy hintaan 3 lämmintä ruokaa, välipala molempina päivinä, sekä ilta- ja aamupala.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu kesäleirille 4.6. mennessä!

Ilmottauminen tapahtuu täyttämällä nettisivujen kautta ilmottautumislomake. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lähetämme ilmoittautuneille tarkemman leiri-infon sähköpostitse.

Toimitus- ja peruutusehdot:

– Leiriläiset on vakuutettu järjestäjän puolesta
– Leiriosallistumisen voi perua veloituksetta 4.6. asti. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista seura laskuttaa koko leirin hinnan. Sairaustapauksissa lääkärintodistuksella on mahdollista saada hyvitystä leirimaksusta sairauspäiviltä.

– Black Diamond Cheerleaders ry voi käyttää leirillä kuvattua kuva- ja videomateriaalia markkinoinnissaan ja medioissaan. Osallistujan tai huoltajan niin pyytäessä kuvia tai videomateriaalia ei käytetä. Ilmoitathan selkeästi ilmoittautumisen yhteydessä, jos et anna BDC:lle kuvien ja videoiden julkaisulupaa.