Haemme uudelle naisten level 6 Edustusjoukkueelle valmentajia

1.4.2021

Black Diamond Cheerleaders ry on Kymenlaaksolainen kilpacheerleading ja cheertanssi seura. Seura on perustettu vuonna 2013 ja toimii pääasiassa Kouvolan alueella. Seurassa toimii 21 joukkuetta, 5- vuotiaista aikuisiin ja jäseniä on yli 400. BDC valittiin vuoden 2018 nuorisourheiluseuraksi Kymenlaaksossa.Hae mukaan yli 70 valmentajan joukkoon!

 

BDC hakee valmennustiimiä uudelle Naisten Edustusjoukkueelle kaudelle 2021-2022. Haluamme mahdollistaa seurassamme pitkän urheilijanpolun - myös huipputasolla! Unelmia toteutetaan myös Kouvolassa! Haluatko sinä olla mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa uuden joukkueen syntyä ja kasvua? Hae nyt mukaan joukkueen valmennustiimiin, haemme niin päävalmentajia kuin apuvalmentajia.

 

Tärkeimpiin tehtäviisi kuuluu kauden suunnittelu ja toteutus yhdessä muun valmennustiimin kanssa. Harjoitusten ohjaaminen neljästi viikossa, sekä leiritysten suunnittelu ja ohjaaminen. Hakijalta toivomme vahvaa lajitekniikan tietämystä ja intohimoa kehittää joukkuetta kohti Suomen kärkeä. Olet tiimipelaaja, omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä verkostoidut aktiivisesti. Katsomme eduksi liikunta-alan koulutuksen ja aikaisemmat valmentajakoulutukset. Tärkeintä on, että sinulta löytyy palava intohimo kehittää joukkuetta ja itseäsi valmentajana sekä seuraat lajin kansainvälistä huippua. 

 

Tarjoamme sinulle: 

  • Valmennettavaksi uuden ja motivoituneen joukkueen 

  • Valmennustunteja n. 8h viikossa + leiritykset 

  • Koko #timanttiperheen tuen 

  • Kouluttautumismahdollisuuden 

  • Valmennuspalkkion


 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi valmennuskoordinaattori.bdc@gmail.com viimeistään sunnuntaina 25.4.

 

Lisätiedot ja kysymykset: 

p. 050 3912357

valmennuskoordinaattori.bdc@gmail.com

Laura Kyllönen, BDC Valmennuskoordinaattori